Eneco eMobility is de zakelijke expert op het gebied van laadpaalontzorging en exclusief partner van Kleyn Connect

De aanschaf van een elektrisch bedrijfsvoertuig vraagt om voldoende laadmogelijkheden. Werkt u bijvoorbeeld als zelfstandige en bent u veel onderweg? Dan zult u vaak kiezen voor een laadpaal bij u thuis. Heeft u ook een kantoor? Dan is het handig om er daarnaast ook nog een bij kantoor te plaatsen.

Eneco eMobility is de zakelijke expert op het gebied van laadpaalontzorging en exclusief partner van Kleyn Connect. Zij kunnen u adviseren over de best passende constructie voor uw situatie. Als u onderstaand formulier invult nemen zij contact op om dit met u door te nemen.

Nieuw

Het aanbod voor nieuwe elektrische bedrijfswagens wordt steeds uitgebreider. Naast de elektrische modellen van de grote automerken heeft Kleyn Connect ook oog voor de serieuze, veelbelovende nieuwkomers. Kleyn Connect helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Gebruikt

Inmiddels zijn de eerste groene bedrijfswagens alweer vervangen door nieuwe. Een geluk voor wie voordelig wil starten.

Ombouw

Een gebruikte auto kan prima een tweede, schoner leven gaan leiden. Hergebruik is pas echt duurzaam. Hiernaast weet u wat u heeft en kan direct aan de ombouw begonnen worden. Geen onzekere, langlopende en dure trajecten.