Ervaar het gemak op één factuur!

Met onze speciale Kleyn Connect aanbieding krijgt u via MKB Brandstof tanken, laden en parkeren op één factuur, nooit meer gedoe met bonnetjes en voor Kleyn Connect klanten is dit 6 maanden gratis + 20 euro parkeertegoed.

Vraag eerst de pas aan met korting, deze kost €8,90 per maand, dan kunt u bij MKB Brandstof de laadpaal voor €39 per maand aanvragen.

Aanvragen

De voordelen

Het laadpaal-abonnement van MKB Brandstof:

·         premium laadpaal (smart connected)

·         volledige installatie van de laadpaal

·         oneindige garantie

·         load balancing, zodat je meterkast niet overbelast wordt

·         vrije keuze met/zonder vaste laadkabel

·         roestvrijstalen zuil om de laadpaal op te plaatsen

Bij dit laadpaal-abonnement zitten de diensten erbij in die je normaal bij koop van een laadpaal maandelijks extra betaalt. Denk hierbij aan een laadpas, onderhoud, storing en service en een parkeerapp. 

Nieuw

Het aanbod voor nieuwe elektrische bedrijfswagens wordt steeds uitgebreider. Naast de elektrische modellen van de grote automerken heeft Kleyn Connect ook oog voor de serieuze, veelbelovende nieuwkomers. Kleyn Connect helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Gebruikt

Inmiddels zijn de eerste groene bedrijfswagens alweer vervangen door nieuwe. Een geluk voor wie voordelig wil starten.

Ombouw

Een gebruikte auto kan prima een tweede, schoner leven gaan leiden. Hergebruik is pas echt duurzaam. Hiernaast weet u wat u heeft en kan direct aan de ombouw begonnen worden. Geen onzekere, langlopende en dure trajecten.