Stroom voertuigen

Een bedrijfswagen met een elektrische installatie zonder uitstoot is bij uitstek geschikt voor koeriersbussen en hoveniersauto’s. Kleyn Connect biedt u vandaag al de mogelijkheid om een 100% elektrische bestelbus in bedrijf te nemen. Nieuw, gebruikt of ombouw. Voor een verhelderende presentatie van onze elektrische, nieuwe bedrijfswagens nodigen wij u graag uit in onze showroom. Maar uw bestaande bedrijfswagen ombouwen kan natuurlijk ook. De kosten voor ombouw bedragen ongeveer € 70.000,- excl. BTW, waarbij het accupakket veelal onder de auto te plaatsen is. Hierdoor is een actieradius van ca. 150 km te hanteren en geniet u van een ideale gewichtsverdeling. Uiteraard is onze ombouw inclusief RDW-typegoedkeuring. U profiteert van regionale subsidies en de MIA\Vamil. Daarnaast heeft u ook vaak een parkeer-&laadplek waar anderen nog zoekend rondrijden!

Elektrische bedrijfwagen geven u bewezen meer kans op toekenningen van werkzaamheden door andere MVO-bedrijven, in binnensteden en wijken en door overheidsorganisaties in bijvoorbeeld tenders. U kunt uw erkend groene imago reclametechnisch uitnutten en indien gewenst voorzien wij uw auto kosteloos van een vermelding hiervan.

Wij hebben ook aan duurzaam leasen gedacht: U bent van harte welkom bij één van onze specialisten. U draagt maatschappelijk verantwoord bij aan een schonere omgeving, economische groei en meer banen.

Nieuw

Het aanbod voor nieuwe elektrische bedrijfswagens wordt steeds uitgebreider. Naast de elektrische modellen van de grote automerken heeft Kleyn Connect ook oog voor de serieuze, veelbelovende nieuwkomers. Kleyn Connect helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Gebruikt

Inmiddels zijn de eerste groene bedrijfswagens alweer vervangen door nieuwe. Een geluk voor wie voordelig wil starten.

Ombouw

Een gebruikte auto kan prima een tweede, schoner leven gaan leiden. Hergebruik is pas echt duurzaam. Hiernaast weet u wat u heeft en kan direct aan de ombouw begonnen worden. Geen onzekere, langlopende en dure trajecten.