Groengas voertuigen

Groen gas is bij uitstek geschikt voor lichte bedrijfsauto’s, koeriersbussen en taxibussen.Bij een bedrijfswagen met een groengas installatie wordt met behoud van de huidige benzinemotor een groengassysteem ingebouwd. De kosten hiervoor bedragen ongeveer €4.950,- excl. BTW.Optioneel is het mogelijk achter het schot een grote inbouw te plaatsen – in plaats van uit het zicht weggewerkte onderbouwtank. De originele brandstoftank blijft volledig intact. Hierdoor is een actieradius van 250 km (groengas) plus de standaard actieradius (benzine) te hanteren. Uiteraard is onze ombouw inclusief RDW-typegoedkeuring. U profiteert van regionale subsidies en de MIA\Vamil.

U kunt met uw auto bij een landelijk dekkend netwerk tankstations accijnsvrij goedkoop gas tanken. Groen gas is de meest kostenefficiënte manier om CO2 te reduceren in de vervoers- en transportsector. Daarnaast is het het goedkoopst.

Honderden ondernemers gingen u voor. U krijgt 3 jaar productgarantie op het aangebrachte systeem. Het motorblok is optioneel tot 4 jaar te verzekeren. Een onderhoudsbeurt aan het systeem kost € 65,-.

Een milieuvriendelijke bedrijfwagen met groengas geeft u bewezen meer kans op toekenningen van werkzaamheden door andere MVO-bedrijven, in binnensteden en wijken en door overheidsorganisaties in bijvoorbeeld tenders. U kunt uw erkend groene imago reclametechnisch uitnutten en indien gewenst voorzien wij uw auto kosteloos van een vermelding hiervan.

Wij hebben ook aan duurzaam leasen gedacht: U bent van harte welkom bij één van onze specialisten. U draagt maatschappelijk verantwoord bij aan een schonere omgeving, economische groei en meer banen.

Nieuw

Het aanbod voor nieuwe elektrische bedrijfswagens wordt steeds uitgebreider. Naast de elektrische modellen van de grote automerken heeft Kleyn Connect ook oog voor de serieuze, veelbelovende nieuwkomers. Kleyn Connect helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Gebruikt

Inmiddels zijn de eerste groene bedrijfswagens alweer vervangen door nieuwe. Een geluk voor wie voordelig wil starten.

Ombouw

Een gebruikte auto kan prima een tweede, schoner leven gaan leiden. Hergebruik is pas echt duurzaam. Hiernaast weet u wat u heeft en kan direct aan de ombouw begonnen worden. Geen onzekere, langlopende en dure trajecten.