Dual Fuel voertuigen

Bij een Dual Fuel auto wordt met behoud van de huidige dieselmotor een groengassysteem ingebouwd. De kosten hiervoor bedragen ongeveer € 3.950,- excl. BTW. Optioneel is het mogelijk achter het schot een grote inbouw te plaatsen – in plaats van uit het zicht weggewerkte onderbouwtank. De originele brandstoftank blijft volledig intact. Hierdoor is een actieradius van 300 km (groengas) plus de standaard actieradius (diesel) te hanteren.

U kunt met uw auto bij een landelijk dekkend netwerk tankstations accijnsvrij goedkoop gas tanken. Groen gas is de meest kostenefficiënte manier om CO2 te reduceren in de vervoers- en transportsector. Daarnaast is het het goedkoopst.

Honderden ondernemers gingen u voor. U krijgt 3 jaar productgarantie op het aangebrachte systeem. Het motorblok is optioneel tot 4 jaar te verzekeren. Een onderhoudsbeurt aan het systeem kost € 65,-.

Een milieuvriendelijke bedrijfswagen met dualfuel geeft u bewezen meer kans op toekenningen van werkzaamheden door andere MVO-bedrijven, in binnensteden en wijken en door overheidsorganisaties in bijvoorbeeld tenders. U kunt uw erkend groene imago reclametechnisch uitnutten en indien gewenst voorzien wij uw auto kosteloos van een vermelding hiervan. U draagt maatschappelijk verantwoord bij aan een schonere omgeving, economische groei en meer banen.

Nieuw

Het aanbod voor nieuwe elektrische bedrijfswagens wordt steeds uitgebreider. Naast de elektrische modellen van de grote automerken heeft Kleyn Connect ook oog voor de serieuze, veelbelovende nieuwkomers. Kleyn Connect helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Gebruikt

Inmiddels zijn de eerste groene bedrijfswagens alweer vervangen door nieuwe. Een geluk voor wie voordelig wil starten.

Ombouw

Een gebruikte auto kan prima een tweede, schoner leven gaan leiden. Hergebruik is pas echt duurzaam. Hiernaast weet u wat u heeft en kan direct aan de ombouw begonnen worden. Geen onzekere, langlopende en dure trajecten.